Planirate prvi put sa vašom bebom na letovanje, ovu su, po našem mišljenju 5 pravila kojih biste trebali da se pridržavate dok ste na letovanju! Pa da počnemo: 1. Na prvom mestu je higijena! Na moru važe ista pravila kao i u vašem domu: bebama navucite pelene, jedino ako ne uživate da trčite za njima

Presvlačenje beba se čini baš jednostavnim, ali kada vaša beba dođe u kuću, onako sitna i nežana,  presvlačenje vam se učini kao pravi izazov. Bilo da se radi o jednokratnim ili pamučnim pelenama računajte da ćete promeniti preko hiljadu pelenu u godini dana. Mnogo, verujte nam na reč da može biti i znatno više. Bebe

Sve što vas interesuje u vezi oporavka nakon porođaja „Carskim rezom“ – možete pročitati u ovom tekstu!

Tagged under: , ,

I sama znam kada sam prolazila prvi put kroz trudnoću, mnogo češće mi se dešavalo da me uhvati neka…

„Mama, rodi mi batu/seku!“ – je rečenica koju je svako dete bar jednom izgovorilo.

Izbor obuće za bebe, naročito prvih cipelica, ali i malu decu uopšte, zahteva da se u obzir uzme nekoliko važnih faktora.

Kako tokom trudnoće trbušni mišići i mišići karličnog dna trpe velike promene i napor, vežbanje posle porođaja ima pomaže da se vrate u normalu.

Za mame koje su nedavno izašle iz porodilišta, korisno je da znaju sve o pravilnom pranju i peglanju bebine odeće, što je još jedna veština super mame.

Kada se približi trenutak za polazak u školu, čini se da roditelji imaju veću tremu nego budući školarci.

TOP