O portalu

drugostanje.rs je portal koji obrađuje teme trudnoće i majčinstva na jedan novi, drugačiji način – ne samo iz ugla medicine, već i iz ugla jedne Elene, mame i buduće mame!

Portal drugostanje.rs daje trudnicama više od samih informacija o simptomima i problemima sa kojima se trudnice susreću na svom najlepšem i najtežem putovanju. Na spontan i neposredan način, drugostanje.rs prenosi stvarno iskustvo jedne trudnice.

U centralnom delu portala nalazi se video sadržaj, kroz koji sve trudnice mogu da prate 40 nedelja trudnoće. Za one koje više vole da čitaju, tu su i prateći tekstovi. Svaka nedelja je ispraćena i zanimljivim savetima za pomoć trudnicama u svakodnevnim situacijama kroz koje prolaze.

O Eleni

Elena je devojka iz predgrađa Beograda, ima 29 godina i zaposlena u prodavnici sportske opreme. Ona tokom svog drugog stanja prolazi kroz različita raspoloženja, ima obaveze oko svoje prve bebe, kao i svakodnevne obaveze u svom domu. Na početku braka je i veoma je zaljubljena. Ima i ljubimca koga obažava. A tu su i njeni mama i tata, koji joj pomažu u svemu.

Svaka od epizoda se snima u prirodnom, stvarnom okruženju jedne trudnice – u njenoj dnevnoj sobi, kuhinji, ordinaciji njenog lekara, kao i drugim mestima na kojima se Elena kreće tokom svog 9-o-mesečnog iskustva. Iz nedelje u nedelju, Elena bodri trudnice i mame, želi da ih nasmeje i ohrabri, kao neko ko ih svakako najbolje razume.

TOP