Mamini izbori

Testovi za trudnoću

Najlakši način da saznate da li ste trudni ili niste jeste da uradite test na trudnoću. Samo četiri dana posle oplodnje, jajna ćelija počinje da stvara hormon koji se zove humani horionski gonadotropin (hCG). Predstavljam vam moj predlog kome ukazati poverenje za ovaj važan životni momenat!

Torbe i rančevi

Ipak postoji nešto komplikovanije čak i od ženske torbe – to je torba mame sa malom bebom!  Kako biste se što lakše snašle, i kako ona ne bi poput vaše tašne bila rupa bez dna, predlažem vam  modele u koje će stati baš sve što vam je potrebno!

Igračke

Izbor igračaka sa kojima će vaša bebica provoditi vreme i uz koje će ućiti , je izuzetno važan za njen psihički razvoj. Budite sigurne da su to igračke koje razvijaju maštu, utiču pozitivno na bebinu psihu i od bezbednog su materijala. Igračke se, naravno razlikuju u zavisnosti od pola i uzrasta. Pogledajte moje predloge u nastavku.

Garderoba

Vaši mališani su, sigruna sam, već spremni za modnu pistu, jer u ponudi je toliko toga. Potpuno vas razumem u tome. Ipak, imajte u vidu da je bebina koža mnogo osetljivija od naše, pa moramo voditi računa i o materijalima koji će joj prijati i za koje ćemo biti sigurne da ne izazivaju alergije. Pogledajte moje izbore , kada je odeća za bebu u pitanju.

Komode i ormarići

Verujem da je izbor nameštaja za bebinu sobu nešto što ste jedva dočekale! Sve te boje i oblici! Ipak, ne zaboravite na funkcionalnost komodice, jer ona treba da vam bude saveznik kada je potrebno nešto brzo i lako pronaći, a bebica nije baš raspoložena da vas čeka. Ne morate birati između dizajna i praktičnosti – pogledajte komodice one koje sam izdvojila za vaše bebe!

Kreveci i dušeci

Krevetac je mesto na kome će vaša bebica narednih meseci provoditi najviše vremena. Izuzetno je važno da ga odaberete sa velikom pažnjom, kako zbog kvalitetnog sna i pravilnog razvoja bebe, tako i sa aspekta bezbednosti – kako se bebica ne bi negde zaglavaila ili povredila. Pogledajte moje izbore!

Postoji li išta lepše nego zaspati i probuditi se na ljuljašci? Sigurna sam da će se i bebice složiti da ne postoji! Neka vam udobnost i kvalitet budu na prvom mestu prilikom izbora prve ljuljaške ili ležaljke.

Kažu da je prvi korak  uvek najteži. Zato je važno da dubak ili hodalica budu na nivou zadatka i pomognu bebici da njeni prvi koraci budu bezbedni, sigurni, i kao po oblacima! U nastavku su moji predlozi.

Stolice za hranjenje

Pažljivo odaberite prvu „trpezu“ za vašeg mališana, i vašeg prvog saveznika u hranjenju bebe. Upravo od udobnosti stolice često će zavisiti koliko će bebica biti raspoložena da pojede. Izaberite onu u kojoj će svaki obrok biti ukusniji!

TOP